Loading

Agriturismo Romitorio

Agriturismo Romitorio ligt in de gemeente Castiglione del Lago, op de grens tussen Umbrië en Toscane, tussen de provincies van Siena en Perugia, en op 5 km van het Trasimeense Meer. Een kerk uit de zeventiende eeuw, gewijd aan Sant’Antonio Abate, getuigt van de historische wortels van de boerderij.

De agriturismo biedt plaats aan 11 appartementen, elk met een eigen keuken, en is het gehele jaar geopend voor week- en weekendverblijven. Romitorio ligt middenin een gebied van historische en culturele waarde, dat rijk is aan musea, kerken, kastelen en paleizen, waar prachtige meesterwerken bewonderd kunnen worden die dateren vanaf de Etruskische tijd tot Perugino.

Wijnliefhebbers kunnen hier volop hun hart ophalen aan Vino Nobile di Montepulciano, Colli del Trasimeno, Chianti Colli Senesi en Brunello di Montalcino, allemaal te proeven in oude wijnkelders. De olijfoliemolens bieden de mogelijkheid om de uitstekende Olio Nuovo di Podere te proeven.

In de agriturismo is er een ruimte voor boekenuitwisseling, waar zowel gasten als niet-gasten boeken in verschillende talen met elkaar kunnen uitwisselen.

romitorio.com

X