Loading

Taste: proef Italië op Little Italy

Het smaaktheater: Little Italy workshops

Little Italy workshopsTaste en travel, daar draait het om bij Little Italy. In de categorie taste hebben we veel te bieden. Gedurende drie dagen kun je aanschuiven bij onze proeftafels. Er vinden inspirerende wijn- en olijfolieproeverijen plaats onder begeleiding van gepassioneerde professionals.

Proef mee met de Wijze Wijnvrouwen

Het wijnkoppel Esmee Langereis en Gabrielle Salvatore, beter bekend als de Wijze Wijnvrouwen in De Smaak van Italië, neemt je mee in de wereld van (Italiaanse) wijn. Op een laagdrempelige manier ontdek je wat jij lekker vindt en wat voor verhalen er achter de verschillende wijnen schuilen.

Leer meer over de wijnen van Grapedistrict

Italië is bij uitstek het land van de vele verschillende en lokale druivensoorten. En dat is nou net wat ze bij Grapedistrict zo leuk vinden! Grapedistrict gelooft er namelijk in dat wijn leuk en lekker is en dat je er niet te ingewikkeld over moet doen. Het is een kwestie van het blijven ontdekken van je persoonlijke smaakvoorkeur die past bij het moment. Tijdens Little Italy neemt Grapedistrict Italiaanse toppers mee die ze met alle plezier laten proeven.

Little Italy workshopsVolg olijfolieworkshops

Internationaal gecertificeerd olijfolieproever Gregor Christiaans, auteur van het boek Lekker vet, alles over olijfolie, vertelt je alles over olijfolie. Het is Gregors missie om zo veel mogelijk kennis te delen met consumenten. Hij leert je proeven en vertelt je waar je op moet letten bij de aankoop van olijfolie.

Schuif ook aan bij de trattoria, chef’s table of drink een caffè bij de koffiebar van Buscaglione op Little Italy.

X