Loading

Wilt u deelnemen aan Little Italy?

De voorbereidingen voor Little Italy 2018 zijn in volle gang! Op 2, 3 en 4 februari 2018 dompelen bezoekers zich volledig onder in Italië met een reisplein, een food market, een kooktheater, mode & design, workshops en nog veel meer. Bent u er ook met uw bedrijf of product bij?!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olav Hesselmans (o.hesselmans@dsvmedia.nl) of Marcel Molenbeek (m.molenbeek@dsvmedia.nl).
020 320 80 87

One comment

  1. Wij zijn Nederlanders die al 25 jaar in de buurt van Rome wonen. Sinds wij 4 jaar geleden een nieuwe start hebben gemaakt met de aankoop van een terein in sonnino provincie Latina met olijfbomen zijn wij begonnen met de productie van olie van de Itrana olijf. Een monocultuur van een olijfsoort die al sinds de tijden van de Romeinen word gecultiveerd . Wij willen de Nederlanders kennis laten maken met dit eerlijke produkt en zijn voortreffelijke smaak.Door jaren lang met de organisatie Campagna Amica samen te werken hebben we veel goede eerljke italiaanse producenten leren kennen.

Leave a Reply

X