Loading

Alitalia

Italië staat voor schoonheid, warmte en passie. Het is niet louter een geografische locatie of een strook land op de wereldkaart: het is een levenswijze. Dankzij het beste dat ons land te bieden heeft, zijn wij bij Alitalia er klaar voor ons geheel vernieuwde imago aan de wereld te presenteren.

Mensen met vliegangst kunnen bij Alitalia deelnemen aan de speciale seminar Voglia di Volare. Sinds 1997 hebben meer dan tweeduizend mensen hun vliegangst overwonnen door deel te nemen aan het programma.

De kwaliteit van de service, de goede zorg voor onze passagiers, de professionaliteit, de constante training van onze crew, servicetechnici en de rest van de staf zijn erg belangrijk voor Alitalia. Het kenmerkende Italiaanse comfort en de bijbehorende elegantie zijn altijd aanwezig aan boord van onze vliegtuigen.

Speciale aanbieding voor bezoekers van Little Italy

Boek tussen 2 februari 2018 en 11 februari 2018 tot 23:59 ‘s avonds en vlieg naar Italië, Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten in Economy en Business Class vanaf 6 februari 2018 tot 30 juni 2018 en ontvang 20% korting!

Win vliegtickets!

Alitalia geeft twee tickets naar Italië weg! Schrijf je bij de stand in voor de nieuwsbrief en maak kans op tickets naar Rome of Milaan.

alitalia.com

X