Loading

Festa di Friuli brengt de regio Friuli Venezia Giulia naar Little Italy

Festa di Friuli is dit jaar aanwezig op Little Italy. Karin en Ferdinand willen graag alles wat de ongerepte regio Friuli Venezia Giulia te bieden heeft met jullie delen. Op het event vind je Festa di Friuli met panettones, kazen, vleeswaren en wijnen uit de regio. 

“Festa di Friuli biedt ambachtelijke delicatessen en wijnen van hoge kwaliteit aan, die rechtstreeks in Noord-Italië, de regio Friuli Venezia Giulia, worden ingekocht. De producten zijn 100% ambachtelijk Italiaans en hebben vele kwaliteitskeurmerken zoals DOP, DOC of DOCG en diverse internationale medailles gewonnen. Alle leveranciers zijn familiebedrijven die het vakmanschap generatie op generatie hebben overgedragen en worden persoonlijk door ons bezocht. Onder andere panettones, vleeswaren zoals de wereldbekende ham Prosciutto San Daniele, salami uit Sauris en bijzondere kazen (gerijpt in een grot bedekt met stro of bijvoorbeeld bedekt met Ramandolo druiven). We bieden bijpassende wijnen zodat het als een kant en klare food/borrel-box gekocht kan worden. Handig als je een feestje geeft, als voorgerecht bij een diner thuis of romantisch met z’n tweeën. Ook ontzettend leuk als cadeau pakket of relatiegeschenk. Onze producten zijn eenvoudig en veilig in onze webshop te koop, maar ook te proeven op beurzen of tijdens proeverijen op locatie of in ons gezellige historische pand in het stadje Zaltbommel. We hopen je snel te mogen begroeten.

Onze producten zijn eenvoudig en veilig in onze webshop te koop. We leveren binnen 1-2 werkdagenen de producten worden stevig verpakt en (gekoeld) thuisbezorgd. Hoe gemakkelijk is dat! We hopenje snel te mogen begroeten.”

Ciao!
Karin en Ferdinand
festa-di-friuli.nl

X