Loading

Little Italy

Little Italy 2017

De start van je Italiaanse vakantie begint bij Little Italy, Taste & Travel. Een geweldig event voor iedereen die zich wil oriënteren op zijn volgende vakantie naar Italië. Het event biedt veel inspiratie en informatie over het diverse reisaanbod en een aanbod van de betere en bijzondere accommodaties; van stad tot strand, van cultuur tot culinair. De Italiaanse vakantiebeleving staat centraal omdat we het reisaanbod combineren met heerlijke tastings en proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s.

Het reisaanbod bestaat uit rondreizen, sportieve reizen (mountainbiken, wandelen, duiken), culinaire reizen, cultuur- taalreizen, trouwen Italië. Aanbod aan type accommodaties: B&B’s, agriturismi, charmehotels, masseria’s, trulli, alberghi diffusi, bijzondere accommodaties: van boomhut tot kastelen. Als bezoeker kan je  terecht voor al je vragen bij gespecialiseerde aanbieders, aanwezige, reisbloggers en via workshops en presentaties.

Er is daarnaast veel aandacht voor de diversiteit en verscheidenheid van de Italiaanse regio’s. Inspiratie, proeven en  beleven  zijn terug te vinden in de culinaire proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s.  Dit maakt de Italiaanse vakantiebeleving compleet!

Little Italy 2017Bezoeker

Lees hier alle informatie over Little Italy en schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Regelmatig hebben we updates en nieuwe  informatie over het event, de exposanten, workshops en presentaties. Ook vind je hier informatie over toegangstijden en kan je hier je vragen stellen.

Meer informatie voor bezoekers

 

 

 

Het Italië Event 2017Exposant

Italië is een van de meest populaire bestemmingen waar meer dan een miljoen Nederlanders met veel plezier hun vakantie vieren.  Daarom verdient ook Italië een eigen vakantiebeurs waar alle Italië liefhebbers terecht kunnen omzich te laten inspireren en informeren over al het moois Italië te bieden heeft.

Meer informatie voor exposanten

 

 

 

Italie Evenement Westergasfabriek AmsterdamDe Locatie

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Meer informatie over de locatie

 

 

Vraag of opmerking?

X