Loading

STEEL

Steel

STEEL ontwerpt elke dag fornuizen die hun passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrijstaal, een materiaal dat STEEL sinds drie generaties ambachtelijk vormgeeft. Een cultuur van uitmuntende prestaties, honderd procent made in Italy.

STEEL wil dat het apparaat herkenbaar is aan zijn details, de zorg tijdens het productieproces, de keuze van kleuren en afwerkingen, de professionele prestaties, uniek voor huishoudelijk apparaten, die gekenmerkt worden door ergonomie. Ze kijken voortdurend naar de ontwikkelingen in de markt, zodat ze kunnen inspelen op de nieuwste lifestyle, trends, technieken en behoeftes.

Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die ze opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

STEEL is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie. Gelegen in Carpi (Modena) in de buurt van Bologna, en opgericht in 1999. Het is in eigendom van en wordt gerund door de familie Po, die al drie generaties lang experts in de productie van kookapparatuur zijn. Het oorspronkelijke bedrijf is door Angelo Po in 1922 opgericht. Zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants.

Vandaag de dag is STEEL vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van deze onderneming. In het assortiment zijn diverse onderscheidende collecties te vinden, zoals het Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford programma. Stuk voor stuk met een eigen design en karakter. Tevens is er een uitgebreid en exclusief outdoor programma beschikbaar, waarin een breed barbecueassortiment is opgenomen en een uniek roestvrijstaal modular system beschikbaar is.

steel-cucine.com

Steel

X