Loading

Reis mee naar Rome met Arthur Weststeijn op Little Italy

Op 1, 2 en 3 februari organiseren we voor de vierde keer Little Italy Taste & Travel. Historicus Arthur Weststeijn geeft een lezing op dit leuke Italië event.

Op Little Italy Taste & Travel neemt Arthur Weststeijn je in zijn lezing mee naar Rome.

Reis mee naar Rome in het voetspoor van bekende Nederlanders uit de geschiedenis. Arthur Weststeijn, die als historicus jarenlang in Rome woonde en werkte, laat je proeven van de culturele rijkdom van de Eeuwige Stad. Hij vertelt over de bijzondere Nederlandse sporen die in de stad te zien zijn en over de manier waarop Rome door Nederlandse kunstenaars en schrijvers is vereeuwigd, van de Bataafse bodyguards van keizer Nero tot de Romeinse avonturen van Ramses Shaffy.

Reserveer je tickets
Arthur Weststeijn geeft elke dag een lezing (dus op 1, 2 en 3 februari). Reserveer je tickets voor zijn lezing op Little Italy.

Over Arthur Weststeijn
Arthur Weststeijn is docent Italiaanse geschiedenis aan de universiteit in Utrecht. Daarnaast is hij onderzoeker aan de universiteit in Leiden. Hij schreef al zeven boeken over Italië, met name over Rome. Zijn nieuwste boek heet Nederlanders in Rome.

LEES OOK:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws rondom Little Italy!

Leave a Reply

X