Loading

Kom proeven: 14 Italiaanse chef-koks staan in het kooktheater

In het kooktheater van Little Italy vertonen maar liefst 14 Italiaanse chefs hun culinaire kunsten. Het zijn niet de minsten die achter het fornuis staan op 7, 8 en 9 februari 2020.

Alle 14 chefs die koken op Little Italy zijn namelijk aangesloten bij de Federazione Italiana Cuochi (F.I.C.), de vereniging van Italiaanse koks.Via deze vereniging willen de chefs de Italiaanse regionale keuken promoten.

Tutti a tavola
Op Little Italy kun je bij hen de fijne kneepjes afkijken als ze hun signature dishes bereiden op de nieuwste keukenapparatuur van Steel Cucine in het kooktheater. Elk uur tovert een chef de lekkerste gerechten tevoorschijn, die je kunt proeven. Bovendien krijg je de receptuur mee naar huis.

Dit zijn de deelnemende chef-koks:
Pasquale Carfora (Krasnapolsky Amsterdam)
Monique Posset en Dario Troc (Schatull in Vaals),
Angelo Barbagallo
Antonio Cavoto (Mangia Pizza Amsterdam)
Vincenzo Sigillo (Impero Romano Amsterdam)
Mario Loina (Hyatt Regency Amsterdam)
Giovanni en Monique D’Apice
Andrea Rinaldi
Saverio Guardato
Luciano Sabeddu
Salvatore Randazzo
Francesca Russolillo
Claudio De Michele
Patrick Salzano

Over Little Italy 2020
Het nieuwe jaar beginnen we goed met de vijfde (!) editie van Little Italy. Op 7, 8 en 9 februari 2020 staat de Amsterdamse Westergas weer volledig in het teken van Italië. Dompel je onder in het Italiaanse leven: met extra veel proeverijen, Ik Vertrek-workshops, een kooktheater waar chefs de hele dag door koken, primeurs (nieuw biermerk!), onze populaire pasta-workshops, veel live muziek, en natuurlijk neem je tassen vol vakantie-inspiratie mee. Bestel je kaartjes online met korting!

LEES OOK:

Leave a Reply

X