Loading

Droom je van een B&B? Kom naar Ik vertrek-workshops op Little Italy

Velen hebben een droom om te verhuizen naar Italië en samen met hun partner een B&B of camping te starten. Dat begrijpen wij volledig en daarom organiseren we dit jaar Ik Vertrek-workshops op Little Italy.

Veel buiten zijn op een prachtige plek, werken met de mensen van wie je houdt en je eigen keuzes maken. Heb je een droom of concrete plannen in die richting? Kom dan naar de Ik Vertrek-workshops op Little Italy event (7, 8 en 9 februari in de Westergas in Amsterdam). Daar vertellen ervaringsdeskundigen over hun Italiaanse avontuur en is er alle gelegenheid om je vragen te stellen!

Puglia
Dit zijn Jeroen en Nicole, hierboven. Het ondernemende stel droomt van een B&B in een Italiaanse trullo en blogt op onze site over hun Pugliese avontuur. Op Little Italy kun je ze ontmoeten! Jeroen en Nicole vertellen je over hun ervaring, delen hun beste tips en er is alle tijd om vragen te stellen.

Piemonte
Een stuk noordelijker, in de prachtige regio Piemonte, runt Irma met haar gezin het holiday resort I Muri. Zij zijn aanwezig op Little Italy en vertellen over hun ervaringen.

Ook in Piemonte vinden Fijtje en Michael in 2015 de ideale bestemming voor hun glamping Tenuta il Castelletto. Dicht bij steden als Turijn en Milaan, op een uurtje van de kust, nog niet te toeristisch én in één dag te rijden vanuit Nederland. Ook zij delen de ins en outs van hun Italiaanse avontuur.

Praktische informatie
Elke dag zijn er twee Ik Vertrek-workshops. Deelname aan de workshop is gratis. Kaartjes voor de workshop zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij het Little Italy-huis midden in de Zuiveringshal. Wees er snel bij: het aantal plaatsen per workshop is beperkt, op = op.

Wil je na de workshop meer lezen?
Bij de stand van boekhandel Wagner is Droomplek Geluk te koop, een boek met 9 stappen naar jouw succesvolle B&B, camping, hotel of vakantiehuis. Als je dit boek op het event koopt, maak je kans op een gratis coachingsessie met auteur Nelleke Griffioen. (t.w.v. 399 euro)

LEES OOK:

Beeld: Tenuta Il Castelletto, Yours Trulli – Inge van Beekum, I Muri

 

Leave a Reply

X