Loading

5x waarom je dit jaar naar Little Italy wilt komen

Houd je van (vakantie in) Italië, van lekker eten en een gezellig Italiaans sfeertje, dan ben je op Little Italy aan het juiste adres. Dit jaar hebben we weer veel leuke extra’s op het programma staan.

Op 7, 8 en 9 februari staat de Westergas in Amsterdam voor de vijfde keer helemaal in het teken van Italië. Met dit jaar onder meer:

1. Breed aanbod van gratis workshops
Droom je van een B&B in Italië, wil je volledig emigreren of juist deeltijd? Kom dan naar onze gratis Ik Vertrek-workshops. Ervaringsdeskundigen uit Puglia en Piemonte delen hun ervaringen en tips, en je kunt hen al je vragen stellen. Bekijk meer informatie over deze workshops.

Daarnaast zijn er gratis workshops over olijfolie, het nieuwe biermerk Birrificio del Ducato, het gezonde mediterrane dieet van onze columnisten Annemieke Jansen (cardioloog) en Janine Jansen (fotograaf, kookliefhebber) en een stoomcursus Italiaans van Taalhuis Amsterdam.

2. Leer ravioli of pasta alla chitarra maken
Vorig jaar waren de pastaworkshops van Cucina Originale zo populair dat de kokkinnen uit Bologna dit jaar opnieuw van de partij zijn. Wel met een heel nieuw menu, uiteraard. Onder het genot van een glas wijn en lekker hapjes leer je pasta maken die je na afloop mee naar huis neemt. Bekijk meer informatie over de pastaworkshops.

3. Kijk de fijne kneepjes af in het kooktheater
In het kooktheater vertonen gerenommeerde Italiaanse chefs de hele dag hun culinaire kunsten. Elke uur is er een chef aan het werk, die is aangesloten bij de Federazione Italiana Cuochi (F.I.C.), de vereniging van Italiaanse koks. Kijk de fijne kneepjes bij hen af en krijg je receptuur mee naar huis.

4. Wat wordt je volgende vakantiebestemming?
Veel Italiaanse regio’s zijn vertegenwoordigd, dus je kunt met tassen vol reisinspiratie naar huis. Ga naar de stands uit Sardinië, Piemonte, Puglia, Toscane, De Marken en Friuli. Ook zijn er reisaanbieders met vakantie-aanbod uit heel Italië. Bovendien weten wij als De Smaak precies waar je moet zijn; kom dus ook naar de Reizen met Smaak-stand en kijk alvast op reizenmetsmaak.nl.

5. Plus…
struin langs de uitgebreide foodmarkt, geniet van de live-muziek, drink een aperitivo aan de bar, eet een hapje in Roberto’s restaurant en ontmoet de redactie.

Bestel je ticket nu met korting!
Een toegangsticket kost aan de kassa € 15. Bestel je ticket nu online met € 2,50 korting!

Klik hieronder op de dag van je keuze, dan kom je op de website van YourTicketprovider en kun je toegangskaartjes bestellen:

BESTEL TICKETS VOOR VRIJDAG 7 FEBRUARI 2020
BESTEL TICKETS VOOR ZATERDAG 8 FEBRUARI 2020
BESTEL TICKETS VOOR ZONDAG 9 FEBRUARI 2020 

LEES OOK:

Leave a Reply

X