Loading

Leer Pioppi proof koken in het kooktheater op Little Italy

Het Italiaanse Steel Cucine zorgt tijdens Little Italy Amsterdam 2019 voor een prachtig kooktheater. Daar leer je Pioppi proof koken en kijk je de fijne kneepjes af bij chefkok Franz Conde en Nicoletta Tavella. 

Bovendien hebben we leuk nieuws! Op vrijdag 1 februari 2019 wordt tijdens Little Italy het gloednieuwe Pioppi, hét kookboek gepresenteerd. Je ziet auteur Nora French aan het werk en kunt haar alles vragen over deze populaire, gezonde leefstijl.

Pioppi proof koken
In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Pioppi, hét kookboek is een laagdrempelig kookboek dat gebaseerd is op de inzichten van Het Pioppi-dieet. Na een paar weken leven volgens het Pioppi-lifestyleplan zijn de resultaten onmiskenbaar succesvol en kan het zelfs medicijngebruik bij diabetes type-2 verminderen. Eet, leef en voel je fit net als de mensen uit Pioppi. Met handige weekmenu’s en variaties voor de dagelijkse maaltijden. Met deze heerlijke en makkelijke ontbijt-, lunch-, en dinerrecepten is een gezondere leefstijl binnen handbereik.

Over auteur Nora French
Nora French is gezondheidscoach, auteur van het kookboek Gezond fastfood en co-auteur van Pioppi, hét kookboek, een vervolg op Het Pioppi dieet, waarvan in Nederland al ruim 60.000 exemplaren zijn verkocht. De makkelijke recepten zijn koolhydraatarm en bevatten pure, onbewerkte ingrediënten. Op het menu staan onder meer vis, vlees, eieren, noten, fruit en heel veel groente. Nora French zegt zelf over de Pioppi-lifestyle: ‘De Pioppi-lifestyle sluit naadloos aan bij het voedingspatroon waarin ik als health coach geloof: zelf koken met pure ingrediënten. Geen bewerkte voeding, suikers en geraffineerde koolhydraten, maar voedingsrijke maaltijden vol groenten, goede vetten en eiwitten. De Pioppi-lifestyle bewijst dat gezond koken lekker en simpel kan zijn.’

 Meer chefs aan het werk

Naast Nora French zie je eveneens chefkok Franz Conde (Roberto’s restaurant Amsterdam) en Nicoletta Tavella (La Cucina del Sole kookschool) de Italiaanse sterren van de hemel koken. Wanneer je welke chef aan het werk ziet in het kooktheater in de Zuiveringshal, vind je in dit overzicht.

Tickets bestellen
Hier bestel je kaartjes voor vrijdag 1 februari.

Leave a Reply

X